Hodnocení obchodu

5,0 76 hodnocení
5
76x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Matúš | 23.5.2021
Avatar autora | 23.5.2021
LG Avatar autora Ladislav Gryč | 22.5.2021
S nákupem jsem byl moc spokojen. Produkt je úžasný, nasvicuji se s ním každý den :-) Doprava byla bleskurychlá. Každému mohu doporučit.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 24.5.2021
Ladislave, moc děkujeme za krásnou recenzi. Těší nás, že vám náš produkt pomáhá. Pokud bychom mohli v budoucnu s čímkoli pomoci nebo poradit, jsme vám plně k dispozici. :)
MT Avatar autora Michal Tíkal | 22.5.2021
Moc
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 7.6.2021
Michale, moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení! :)
W Avatar autora Willie | 21.5.2021
Neskutečná změna. Po dlouhé době nemám problémy s usínáním.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 24.5.2021
Děkujeme mockrát za vaši recenzi! :) Jsme moc rádi, že jste spokojený.
S Avatar autora Stefan | 20.5.2021
Obchod môžem len doporučiť. Jednanie- jednička Balenie- jednička Doručenie až do rakúska- bez problémou
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 20.5.2021
Moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený, a jsme vám plně k dispozici pro jakékoli vaše případné budoucí dotazy.
Avatar autora | 17.5.2021
D Avatar autora Dominik | 16.5.2021
Avatar autora | 16.5.2021
Avatar autora | 15.5.2021
T Avatar autora Tomáš | 15.5.2021
ano jsem spokojen Diky Mito Light bulb 2.0 ..se mi lip prokrvují ruce měl jsem je pořád studené jako led .. i dokonce koleno mě už tak často po cvičení nebolí..
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 17.5.2021
Tomáši, moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi! :) Jsme moc rádi, že již pociťujete skvělé účinky a že jste spokojený. Kdybychom mohli s čímkoli blíže poradit, jsme vám kdykoli k dispozici.
MG Avatar autora Michal Geier | 14.5.2021
Jsem naprosto spokojen , svitim kazdy den a citim se daleko lepe a vykonejsi ????????????.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 17.5.2021
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Michale! :) Těší nás, že vám naše světlo pomáhá. Pokud bychom v budoucnu mohli s čímkoli dále pomoci, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
PH Avatar autora Patrik Habiger | 14.5.2021
E Avatar autora Eva | 13.5.2021
Rychle vyrizeni, komunikace bleskova, doporucuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 14.5.2021
Evo, moc děkujeme za milou recenzi. Těší nás, že jste spokojená.:)
Avatar autora | 10.5.2021
MZ Avatar autora Michaela Závitkovská | 10.5.2021
Používám krátce, takže ještě nedokážu plně zhodnotit všechny výhody, nevýhody. Nicméně včera večer jsem použila před spaním na práci na PC a na mobil, a musím říct, že i když jsem šla spát hodně pozdě, nebylo mi ráno fyzicky zle (normálně se mi motá hlava, bolí hlava, trochu takový ten pocit jako po opici) protože to mi bývá když koukám dlouho do noci do počítače.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.5.2021
Děkujeme moc za vaši recenzi a osobní zkušenosti, Michaelo. :) Věříme, že vám brýle budou skvěle sloužit i nadále, a pokud bychom mohli ještě s čímkoli poradit, jsme tu pro vás.
MH Avatar autora Miroslav Houštecký | 4.5.2021
MitoLight panel jsme si s přítelkyní pořídili zhruba před 2 měsíci. Pravidelně používáme 1-2x denně v celkovém rozsahu do 30 min. . Po měsíci používání jsme začali pociťovat a všímat si pozitivních účinků. Já osobně jsem trpěl na tenisový loket z přetížení a vyzkoušel jsem všechny možné druhy rehabilitací a léčení (kortikoidy, kolagenové injekce) a to bez většího zlepšení. Po terapii RED a NIR zářením začala bolest odeznívat, zlepšila se hybnost a kolagenové injekce byly daleko efektivnější. Výsledků si začal všímat i ortoped a sám se začal zajímat o tuto léčbu. Celkově se zlepšila i regenerace po náročné práci a také energie po ranním svícení. Přítelkyně využívá zejména pro léčbu lupénky, kterou trpí od narození. Vždy ji pomáhalo pouze sluneční záření a pobyt u moře. Léčba léky nebo mastmi byla neúčinná nebo měla krátký efekt, v některých případech dokonce zhoršení zdravotního stavu. Při pravidelném používání panelu zaznamenává průběžné zlepšení stavu pokožky. Mimo jiné jsme pocítili zlepšení spánku a libida. Všímáme si i rychlejšího hojení ran a jizev, stejně jako navýšení energie během dne. Využíváme kombinované záření a jsme nadmíru spokojení s produktem. Koupě nelitujeme a je to podle nás jedna z nejlepších investic, kterou jsme mohli udělat pro své zdraví. Děkujeme Míra a Bára
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 7.5.2021
Míro, od srdce mockrát děkujeme za vaši obsáhlou recenzi! Máme obrovskou radost, že vám oběma náš panel pomáhá a že jste s ním spokojení :) Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli pomoct nebo poradit, neváhejte nám kdykoli napsat nebo zavolat. Ještě jednou děkujeme! Vážíme si toho.
D Avatar autora David | 30.4.2021
Mito Light Biohacker 2 jsem si pořídil zhruba před dvěmi týdny a za mne naprostá spokojenost, prohřeje, zrelaxuje, uvolní, uklidní a zároveň nabije příjemnou energií.. velmi dobře investované peníze.. bohužel nemůžu Mito Light zavěsit na strop, což by umocnilo požitek.. co takhle přidat do sortimentu nějaký speciální stojan? možná by ho ocenilo více lidí.. Pokud to mám shrnout, tak super produkt, okamžité dodání, perfektní proklientský servis.. za mne 1*
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 4.5.2021
Davide, moc děkujeme za vaši rozsáhlou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s naším panelem spokojený. Na stojanu pracujeme už téměř půl roku, ale největší problém je dostat jej na příznivou cenu. I když se jedná o na první pohled jednoduchý produkt, všechny prototypy zatím vycházeli finančně velmi draze. Věřím, že už brzy se nám podaří představit praktický a cenově přijatelný stojan. :) Ještě jednou děkujeme!
K Avatar autora Kateřina | 29.4.2021
je to velký nezvyk, ale snad to přinese výsledky:)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.4.2021
Děkujeme za recenzi, Kateřino :) Věříme, že vám brýle určitě pomohou k lepšímu spánku. Pokud byste k používání měla jakékoli otázky, neváhejte nás kdykoli kontaktovat a rádi vám poradíme.
A Avatar autora Adél | 29.4.2021
S nákupem jsem spokojená. Rychlé dodání. Brýle jsou kvalitní, lehké a dobře se nosí. Osobní děkovny vzkaz uvnitř mile potěšil. Děkuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.4.2021
Adél, moc děkujeme za hezkou recenzi. Máme radost, že jste byla spokojena a že vás vzkaz potěšil.:)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz