Hodnocení obchodu

5,0 203 hodnocení
5
203x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Katarína | 15.1.2022
M Avatar autora miloslav | 7.1.2022
Lampa je OK, akorát jsem myslel, že bude mít nějaký úchyt a nebo menší stojam, Pořad to držet v ruce a nebo podkladat je dost otravné.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.1.2022
Miloslave, děkujeme mockrát za vaši zpětnou vazbu. Žárovku můžeme díky závitu E27 našroubovat do většiny lampiček, což může používání usnadnit. Zároveň také připravujeme klip s držákem, díky kterému bude používání ještě snazší.:) Věříme, že vám poté používání bude vyhovovat maximálně.
L Avatar autora Ludmila | 5.1.2022
Dobrý den, vzhledem k tomu, že panel si nejvíce chtěl koupit přítel, jsem nepočítala, že bych ho extra využila. Opak je pravdou. Máme ho docela krátkou dobu ale už pozoruji lepší spánek a dokonce i lepší probouzení. Dodání bylo rychle až jsme byli překvapeni a nejvíce na nás udělalo dojem promyšlení panelu , několik možností umístění (postavení, pověšení ..) a i to , že v případě dokoupení dalšího panelu se dají spojit. Takže mockrát děkujeme !
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 7.1.2022
Ludmilo, mockrát vám děkujeme za vaši nádhernou recenzi! Jsme moc rádi, že jste si k využití panelu našla cestu i vy. Těší nás vaše slova o promyšlenosti panelu.:) Pokud bychom vám v budoucnu mohli s čímkoli pomoci nebo poradit, jsme tu pro vás.
A Avatar autora Aleš | 4.1.2022
Musim potvrdit velkou rychlost dodani a dobrou komunikaci e-shopu. Jelikoz mam vyrobek zatim jen kratkiu dobu, hodnotit ho nebudu.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 4.1.2022
Aleši, děkujeme za hezkou recenzi a těší nás, že jste byl spokojený s naši rychlostí a komunikací.:)
FF Avatar autora Filip Freeman | 31.12.2021
Nejlepší a nejkvalitnějšíma infrapanely a žárovky na trhu. Ono to opravdu funguje! Dobrá práce! :-)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 31.12.2021
Moc děkujeme, Filipe, za skvělou recenzi! Moc nás potěšila.:)
Z Avatar autora Zbyšek | 29.12.2021
velká spokojenost, líbilo se mi osobní přání k nákupu (i když spletli jméno :-)), vše tak jak má být
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 31.12.2021
Moc vám děkujeme za milou recenzi, Zbyšku!:) A velmi se omlouváme, že jsme na vzkazu spletli jméno, to nás moc mrzí.
Avatar autora | 27.12.2021
J Avatar autora Jozef | 27.12.2021
Maximalna spokojnost aj ked uz momentalne existuje novsie modely obohatene o dalsie dva spektra a hlavne super ze tam je uz aj casovac
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Jozefe!:)
R Avatar autora Radek | 25.12.2021
Mega rychly doruceni, skvely. Pouzivam pro zacatek zarovku necely tyden a pocituji na sobe opravdu zmeny, jak na pleti, krasne hebka, pruzna, bez nejakych zanetlivych mist a akne, konecne ji nemam vysusenou, popraskanou ale take pocituji potlaceni mych bohuzel depresivnich stavu, uzkosti kterymi si ted prochazim. Opravdu jakoby vam mozek prepnul na jiny mod pouzivanim techto svetel..Zarovku budu musst asi brzy vymenit za panel.. :) Diky Mitolight
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Radku, děkujeme za krásnou recenzi! Moc nás potěšila.:) Pokud vám budeme moct v budoucnu poradit s výběrem ideálního modelu panelu, neváhejte se nám kdykoli ozvat.:)
L Avatar autora Lukáš | 24.12.2021
Super e-shop, skvělý přístup ze strany obchodu, extrémně rychlé reakce na dotazy prostř. e-mailu. Kvalitní výrobky které opravdu fungují. Já cítil změnu už po pár dnech. za mě super a přeji mnoho dalších úspěchů :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Moc děkujeme, Lukáši, za skvělou recenzi!:) Ať vám naše produkty perfektně slouží!
D Avatar autora David | 23.12.2021
Nejlépe utracené peníze za poslední rok ! musím doporučit. Jen tak dál chlapy!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Davide, moc děkujeme za milou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojený:)
A Avatar autora Alexander | 21.12.2021
výborný produkt, po tyzdni pouzivania som citil vyrazne zlepsenie mojej chronickej sinusitidy, celkovo sa cítim lepšie
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Moc děkujeme za skvělou recenzi, Alexander. Jsme rádi, že už cítíte pozitivní účinky a že vám náš produkt pomáhá. Pokud bychom vám mohli s čímkoli poradit nebo pomoci, kdykoli se nám ozvěte.:)
B Avatar autora Blanka | 20.12.2021
rychle vyřízená objednávka,rychlé dodání,vše naprosto v pořádku
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Moc děkujeme, Blanko. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku.:)
Avatar autora | 20.12.2021
M Avatar autora Martin | 19.12.2021
Skvělý produkt na lokální terapii
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Děkujeme za recenzi, Martine:) Jsme moc rádi, že jste s produktem spokojený.
Avatar autora | 19.12.2021
E Avatar autora Eva | 19.12.2021
Som veľmi spokojná
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Děkujeme vám, Evo. Moc nás to těší.:)
Š Avatar autora Štěpán | 19.12.2021
Velká spokojenost, co se komunikace a rychlosti vyřízení objednávky týče. Produkty jako takové zatím hodnotit nebudu.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Děkujeme, Štěpáne, za hezkou recenzi. Budeme moc rádi, když nám v budoucnu napíšete zpětnou vazbu na produkty, až budete mít možnost je plně otestovat.:) Pokud bychom mohli s čímkoli pomoct, neváhejte se kdykoli ozvat.
K Avatar autora Kuba | 18.12.2021
Mega rychlé zaslání zboží. Výrobky bez flickeru ????????
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Děkujeme za skvělou recenzi, Kubo!:)
Avatar autora | 18.12.2021
Zatím jen zakoupeno. Dobrá komunikace a rychlé dodaní.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi.:)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné