Hodnocení obchodu

5,0 715 hodnocení
5
700x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Janusz | 21.4.2024
Vše OK.
JV Avatar autora Jiří Voráček | 15.4.2024
jedním slovem luxus a profesionalita. A hlavně výrobek plní co je psáno.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 18.4.2024
Jiří, moc vám děkujeme za takto krásnou recenzi! Máme radost, že jste spokojen s kvalitou a profesionalitou našich služeb i se samotným produktem. :) Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval další pomoc, jsme zde pro vás. Ať vám terapie červeným světlem přináší skvělé výsledky! :)
MP Avatar autora Miroslav Pekar | 12.4.2024
Naprostá spokojenost od objednání po doručení.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 18.4.2024
Děkujeme mockrát za vaši zpětnou vazbu, Miroslave! :) Velice nás těší, že jste takto s naším obchodem spokojen! :) Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo potřeboval další pomoc, neváhejte se na nás kdykoliv znovu obrátit. Přejeme vám mnoho skvělých benefitů s našimi produkty!
SJ Avatar autora Stanislava Pinc Jungová | 10.4.2024
Jsem velice spokojena s nákupem Vašeho produktu, hlavně i s komunikací na mé dotazy, která mě ujistila, že víte o tomto produktu maximum a dokážrete poradit. Hlavně jsem si ho koupula z důvodu zlomeniny ramene a myslím si, že díky tomu (každý den 20 min.) mi lékař dovolil sundat ortézu již po měsíci, kde viděl na RTG jak mi to dobře srostlo. Určitě doporučuji. St. JUngová
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 11.4.2024
Moc děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu a jsme velice rádi, že jste s nákupem našeho produktu tak spokojená. :) Vaše zkušenost s využitím červeného světla pro urychlení hojení zlomeniny ramene je opravdu skvělá a máme radost, že se vám náš produkt byl při hojení dobrým pomocníkem. Pokud byste měla jakékoli další dotazy, nebo byste chtěla sdílet jakékoliv další zkušenosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde pro vás. :)
VN Avatar autora Vlasta Nademlejnská | 9.4.2024
Jsem velice spokojená, skvělý produkt, rychlé dodání.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 10.4.2024
Děkujeme mnohokrát za vaši pozitivní recenzi, Vlasto! :) Máme velikou radost, že jste byla spokojena s rychlým vyřešením objednávky a také se samotným produktem. Pokud budete cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás! :)
Avatar autora Aneta Štichová | 9.4.2024
MH Avatar autora Markéta Hromádková | 8.4.2024
IM Avatar autora Ivana Mikulicová | 4.4.2024
Mám teprve chvíli a ještě nemohu úplně hodnotit výsledek. Ale při prvním použití světla na má bolavá záda, jsem cítila příjemné mravenceni a nemohla jsem v noci spát, protože jsem byla plná energie. Už vím, že nemůžu se světlem pracovat po 16 hodině, protože ta energie prostě ve mě zůstává. Jak říkáte v návodu, používat raději ráno a dopoledne, přesně tak. Takže jsem spokojená a doufám, že i léčebný efekt se po nějaké době dostavi. Rozhodovala jsem se asi rok, zda koupit váš výrobek, hodnotila jsem i s jinými výrobky co jsou na trhu. Zvítězil váš a nelituji. Přeji, ať se dal váš výrobek zdokonaluje.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 5.4.2024
Mockrát děkujeme za úžasnou recenzi, Ivano! :) Velice nás těší, že jsme si zasloužili vaši důvěru a že jste ráda, že jste se rozhodla právě pro nás. :) Pokud budete potřebovat s čímkoliv dalším poradit nebo pomoci, či sdílet další zpětnou vazbu, jsme tu pro vás! Děkujeme za vaši důvěru ať vám terapie červeným světlem přináší spoustu pozitivních benefitů. ♥
PP Avatar autora Peter Pikáli | 4.4.2024
Super produkt
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 5.4.2024
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, Peter. Moc si toho vážíme! :) Máme radost, že jste s naším produktem spokojen. :) Pokud budete potřebovat jakkoliv pomoci nebo poradit, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!
JJ Avatar autora Jarmila Jurečková | 4.4.2024
SM Avatar autora Stanislav Maňas | 2.4.2024
Vše v pořádku.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 3.4.2024
Stanislave, moc vám děkujeme za vaši zpětnou vazbu, udělala nám radost. :) V případě jakýchkoli dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat. Rádi vám s čímkoliv pomůžeme. :)
DL Avatar autora Dokoupilová Lucie | 1.4.2024
JD Avatar autora Jan Drápal | 1.4.2024
MM Avatar autora Michal Monawech | 28.3.2024
PJ Avatar autora Petra Janotíková | 27.3.2024
VB Avatar autora Veronika Bejlková | 25.3.2024
Rychlé dodání, příjemná komunikace. Mito light je skvělý, s potěšením užívám každý den a jsem moc spokojená. Velmi mi pomáhá s uzdravením kůže a nabíjí pozitivní energií.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 25.3.2024
Veroniko, moc děkujeme za krásnou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojená s rychlostí dodání, komunikací a především s vaším zařízením. :) Máme velkou radost, že vám terapie červeným světlem přináší pozitivní výsledky a každodenní dávku pozitivní energie. ♥ Pokud byste kdy měla jakékoli otázky, nebo potřebovala s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás! :)
VB Avatar autora Veronika Bejlková | 25.3.2024
JH Avatar autora jana hamzova | 22.3.2024
Obchod na jedničku, komunikace výborná, když máte nějakou otázku ochotně Vám odpoví na dotaz. Co se týká samotného produktu určitě na některé oblasti těla pomáhá některé potřebují delší užívání, není to hned. Na lampu chybí stojan to je jediná nevýhoda produktu.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 25.3.2024
Mockrát děkujeme za vaši recenzi a pozitivní slova, Jano. Jsme velice rádi, že se vám náš přístup k zákazníkům líbí a jste s námi takto spokojena. :) Moc si ceníme vašeho upřímného hodnocení benefitů, které pociťujete. Máte naprostou pravdu, že benefity mohou být pozorovány velmi individuálně a u každého se projeví za jinak dlouhou dobu. :) Pokud dáváte přednost stojanu pro vaši žárovku, můžete použít jakoukoliv lampu nebo lustr, kde je závit typu E27, vstupní napětí AC 100-240 V a minimální příkon 18 W. Také je nutno ověřit velikost stínidla. Je třeba zvolit takovou lampu, u níž je stínidlo větší než průměr žárovky, což je 12,1 cm. Toto řešení by mělo zpříjemnit vaše světelné terapie, aniž byste musela žárovku držet v ruce. :) Pokud máte jakékoli další dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme zde pro vás! :)
BN Avatar autora Barbora Nováková | 21.3.2024
JC Avatar autora Josef Chrástecký | 21.3.2024
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz