Hodnocení obchodu

5,0 309 hodnocení
5
307x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina M. | 30.6.2022
Skvělá rychlost doručení a perfektní komunikace s obchodem. Zakoupila jsem Mitobulb 3.0 a brýle proti modrému světlu, zatím jako dárky pro své blízké. Ovšem sama jsem z produtků nadšená a chystám se je postupně zakoupit i pro sebe.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.6.2022
Kateřino, moc děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že produkty dobře posloužily jako dárky, a těší nás, že jste z produktů nadšená. Pokud budete chtít před zakoupením pro sebe se ještě o čemkoli poradit nebo pomoci, neváhejte nám kdykoli zavolat nebo napsat.
J Avatar autora Jozef | 26.6.2022
Mitolight bulb 3.0. Zatial je tazke zhodnotit ucinok, ale pocitovo fajn na travenie a ranne zobudenie organizmu. Pomohlo tiez po par dnoch pri prechladnuti priedusiek. Ako minus by som videl dlzku kabla. Kabel by sa hodil dlhsi min o 30cm aby bolo mozne so ziarovkou lepsie manipulovat. A mozno o trosku rychlejsie dodanie na Slovensko by neuskodilo :o) Inac Vam velmi fandim a drzim palce do buducnosti.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 28.6.2022
Jozef, děkujeme vám za kladnou recenzi. Moc nás těší, že vaše první zkušenosti se žárovkou Bulb 3.0 jsou pozitivní. Děkujeme také za vaše podněty na vylepšení, budeme na to myslet při dalším vývoji produktů. Rychlost dodání na Slovensko však bohužel přímo neovlivníme, záleží hlavně na rychlosti dopravní společnosti. Z naší strany děláme vše, co dokážeme, všechny objednávky odesíláme co nejdříve. Děkujeme za pochopení. V případě jakýchkoli dotazů se na nás vždy můžete obrátit. :)
RK Avatar autora Robert Kolaja | 26.6.2022
Maximální spokojenost jak s obchodem tak i s produktem.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 28.6.2022
Roberte, jsme moc rádi, že jste plně spokojen! Děkujeme vám za pozitivní recenzi. Pokud budete potřebovat ohledně vašeho panelu jakoukoli radu, rádi vám pomůžeme. :)
KF Avatar autora Kateřina Fuková | 24.6.2022
Vše skvělé. Koupila jsem brýle proti modrému světlu na doporučení. Za dva dny byly u mě. Doporučuji :)
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 28.6.2022
Kateřino, moc vám děkujeme za hezkou recenzi! :) Jsme moc rádi, že jste s nákupem spokojena. V případě jakýchkoli dotazů se na nás vždy můžete obrátit.
MK Avatar autora Milan Kovář | 17.6.2022
Avatar autora Lenka Mens Štrbová | 13.6.2022
Avatar autora Michal Škaryd | 12.6.2022
JP Avatar autora Jan Petira | 4.6.2022
M Avatar autora Michael | 30.5.2022
JD Avatar autora Jaroslava Dostalová | 26.5.2022
Vidím lépe. Oči neboli
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.5.2022
Jaroslavo, moc děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že vám náš produkt pomáhá k lepšímu zraku. Pokud bychom mohli v budoucnu s čímkoli poradit nebo pomoci, neváhejte se nám kdykoli ozvat.
LS Avatar autora Ladislav Stehlík | 25.5.2022
5
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 25.5.2022
Ladislave, děkujeme za kladné hodnocení! V případě jakýchkoli dotazů jsme tu pro vás.
VE Avatar autora Věra Evjáková | 22.5.2022
IC Avatar autora Ivan Caban | 19.5.2022
RS Avatar autora Renata Sztulova | 19.5.2022
Prozatím používám krátce, jaké budou výsledky uvidíme. Mám váš nejmenší produkt, pokud se osvědčí možná do budoucna budu uvažovat o něčem větším. Možná by bylo dobré pouvažovat o nějakém stojánku na žárovku, držet světlo 10-15minut na jednom místě je dost náročné. Ale snad cílené svícení bude super. Děkuji
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 20.5.2022
Renato, děkujeme vám za pozitivní hodnocení! Věříme, že po delším užívání budete plně spokojena. Zároveň vám děkujeme za zpětnou vazbu ohledně stojánku, určitě na to budeme myslet při dalším vývoji. Pokud budete mít jakékoli otázky, můžete se na nás kdykoli obrátit.
RJ Avatar autora Roland Jahna | 16.5.2022
Profi služby
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 16.5.2022
Rolande, děkujeme moc za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen. V případě jakýchkoli dotazů jsme vám k dispozici. :)
Avatar autora Tomáš Čižmář | 13.5.2022
MK Avatar autora Michal Kletečka | 9.5.2022
Zcela upřímně... Vůbec jsem tomu nevěřil. Kamarád mi o tom říkal že to má a že to používá. Já mu na to řekl, že si myslím že je to blbost. Nicméně koukl jsem na to a vidím, že je možnost vrácení peněz do 30ti dnů. Tak si říkám: "Ok, tak to teda zkusím a pak to vrátím". Objednal jsem "MITO LIGHT® Bulb 3.0" a za pár dní mi to přivezlo PPL. Už po pár dnech užívání jsem zjistil, že pleť na obličeji je úplně krásně jemná na dotek. A i malé záněty ze cvičení (například v koleni, loktu) se hojí rychleji. A když mě bolí koleno (ze cvičení, přetížení vazů např) a prosvítím ho, tak po 10ti minutách přestane bolet. Každé ráno si svítím cca 15min na obličej a skvěle mě to probudí. A pak i všude možně jak je potřeba. Takže závěrem: Koupil jsem si to s tím, že to do 30ti dnů vrátím, ale rozhodl jsem si světlo nechat. Ani si bez toho už nechci představit život :)
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 9.5.2022
Michale, velice si vážíme vaší podrobné recenze! Jsme opravdu rádi, že vás žárovka Bulb 3.0 svými účinky překvapila a že pozorujete tolik pozitivních efektů. Pokud budete potřebovat jakoukoli radu, jsme vám k dispozici. :)
JK Avatar autora Josef Kracík | 7.5.2022
ŠS Avatar autora Štěpán Sláma | 6.5.2022
P Avatar autora Petr | 2.5.2022
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení