Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MZ Avatar autora Michaela Závitkovská | 10.5.2021
Používám krátce, takže ještě nedokážu plně zhodnotit všechny výhody, nevýhody. Nicméně včera večer jsem použila před spaním na práci na PC a na mobil, a musím říct, že i když jsem šla spát hodně pozdě, nebylo mi ráno fyzicky zle (normálně se mi motá hlava, bolí hlava, trochu takový ten pocit jako po opici) protože to mi bývá když koukám dlouho do noci do počítače.
MH Avatar autora Miroslav Houštecký | 4.5.2021
MitoLight panel jsme si s přítelkyní pořídili zhruba před 2 měsíci. Pravidelně používáme 1-2x denně v celkovém rozsahu do 30 min. . Po měsíci používání jsme začali pociťovat a všímat si pozitivních účinků. Já osobně jsem trpěl na tenisový loket z přetížení a vyzkoušel jsem všechny možné druhy rehabilitací a léčení (kortikoidy, kolagenové injekce) a to bez většího zlepšení. Po terapii RED a NIR zářením začala bolest odeznívat, zlepšila se hybnost a kolagenové injekce byly daleko efektivnější. Výsledků si začal všímat i ortoped a sám se začal zajímat o tuto léčbu. Celkově se zlepšila i regenerace po náročné práci a také energie po ranním svícení. Přítelkyně využívá zejména pro léčbu lupénky, kterou trpí od narození. Vždy ji pomáhalo pouze sluneční záření a pobyt u moře. Léčba léky nebo mastmi byla neúčinná nebo měla krátký efekt, v některých případech dokonce zhoršení zdravotního stavu. Při pravidelném používání panelu zaznamenává průběžné zlepšení stavu pokožky. Mimo jiné jsme pocítili zlepšení spánku a libida. Všímáme si i rychlejšího hojení ran a jizev, stejně jako navýšení energie během dne. Využíváme kombinované záření a jsme nadmíru spokojení s produktem. Koupě nelitujeme a je to podle nás jedna z nejlepších investic, kterou jsme mohli udělat pro své zdraví. Děkujeme Míra a Bára
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 7.5.2021
Míro, od srdce mockrát děkujeme za vaši obsáhlou recenzi! Máme obrovskou radost, že vám oběma náš panel pomáhá a že jste s ním spokojení :) Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli pomoct nebo poradit, neváhejte nám kdykoli napsat nebo zavolat. Ještě jednou děkujeme! Vážíme si toho.
D Avatar autora David | 30.4.2021
Mito Light Biohacker 2 jsem si pořídil zhruba před dvěmi týdny a za mne naprostá spokojenost, prohřeje, zrelaxuje, uvolní, uklidní a zároveň nabije příjemnou energií.. velmi dobře investované peníze.. bohužel nemůžu Mito Light zavěsit na strop, což by umocnilo požitek.. co takhle přidat do sortimentu nějaký speciální stojan? možná by ho ocenilo více lidí.. Pokud to mám shrnout, tak super produkt, okamžité dodání, perfektní proklientský servis.. za mne 1*
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 4.5.2021
Davide, moc děkujeme za vaši rozsáhlou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s naším panelem spokojený. Na stojanu pracujeme už téměř půl roku, ale největší problém je dostat jej na příznivou cenu. I když se jedná o na první pohled jednoduchý produkt, všechny prototypy zatím vycházeli finančně velmi draze. Věřím, že už brzy se nám podaří představit praktický a cenově přijatelný stojan. :) Ještě jednou děkujeme!
K Avatar autora Kateřina | 29.4.2021
je to velký nezvyk, ale snad to přinese výsledky:)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.4.2021
Děkujeme za recenzi, Kateřino :) Věříme, že vám brýle určitě pomohou k lepšímu spánku. Pokud byste k používání měla jakékoli otázky, neváhejte nás kdykoli kontaktovat a rádi vám poradíme.
A Avatar autora Adél | 29.4.2021
S nákupem jsem spokojená. Rychlé dodání. Brýle jsou kvalitní, lehké a dobře se nosí. Osobní děkovny vzkaz uvnitř mile potěšil. Děkuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 30.4.2021
Adél, moc děkujeme za hezkou recenzi. Máme radost, že jste byla spokojena a že vás vzkaz potěšil.:)
D Avatar autora David | 28.4.2021
Avatar autora | 28.4.2021
LJ Avatar autora Lenka Jelínková | 26.4.2021
jsem velmi spokojená, rychlá dodávka, zboží je kvalitní
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Lenko, jsme moc rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená, a děkujeme za vaši milou recenzi.
J Avatar autora Jiřina | 26.4.2021
Příjemná a rychlá komunikace. Kvalitní produkt, rychlá doprava.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za vaši recenzi, Jiřino. Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli poradit nebo pomoct, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
Avatar autora | 26.4.2021
LG Avatar autora Ladislav Gryč | 26.4.2021
Výborná komunikace s e-shopem. Milý a profesionální přístup. Brýle jsou kvalitní,hezky zpracované a příjemně se nosí. Mohu doporučit každému.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Moc děkujeme za milou recenzi, Ladislave. Těší nás, že jste s brýlemi spokojený a věříme, že vám i nadále budou skvěle sloužit!
Avatar autora Marek Švec | 23.4.2021
S nákupem v tomto obchodě jsem naprosto spokojen. +kvalitní produkt +rychlá doprava +přístup k zákazníkům.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Marku, děkujeme za vaši recenzi. Máme velkou radost, že jste s nákupem u nás byl spokojený. Ať vám naše produkty skvěle slouží!
Avatar autora | 22.4.2021
JZ Avatar autora Jakub Zadražil | 21.4.2021
Skvělý!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi, Jakube!:)
Avatar autora | 21.4.2021
L Avatar autora Luboš | 21.4.2021
S nákupem jsem spokojený, kvalitní výrobek, rychlé dodání. Doporučuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Luboši, děkujeme za vaši recenzi! Máme radost, že jste s nákupem u nás byl spokojený.
Avatar autora | 18.4.2021
Avatar autora | 17.4.2021
Pohledově i na dotek se jedná o kvalitní výrobek. Brýle patří přítelkyni a na menší obličej super, pro muže jsou však malé. Uvítal bych stejný model ve větší variantě a stejně tak bych uvítal i celo-zakrývající brýle typu tron od Brainmarket. A udělejte je prosím zase o něco větší. Jelikož trony mám já a po pár minutách mě tlačí tak, že jsou nenositelné. Rád bych nakoupil znovu, ale aktuálně bohužel nemám z čeho vybrat.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za vaši recenzi! Předtím jsme se nikdy nesetkali s tím, že by nám někdo z mužů reportoval, že jsou jim brýle malé, ale určitě to bereme na vědomí a zkusíme to do budoucna vyřešit tak, abychom mohli nabízet brýle na více velikostí hlavy. :) Celo-zakrývající brýle zatím neplánujeme, jelikož jsme zatím nepřišli na to, jak je udělat pohodlné a alespoň trochu hezky vypadající. Právě u celo-zakrývajících brýlích, které na CZ trhu nyní jsou, máme od lidí informace, že po chvíli nošení "tlačí" do hlavy a nejsou dlouhodobě pohodlné. Rádi bychom to vyřešili po svém a udělali někdy tento typ pohodlný a alespoň trochu vkusně vypadající. Doufám, že se nám to povede. Ještě jednou děkujeme za vaši zpětnou vazbu, moc nám pomohla.
G Avatar autora George | 17.4.2021
DOPORUČUJI ! Základem jsou podložené informace, a to tu najdete. Ke každému benefitu co MITOLIGHT nabízí je odkaz na studii. Výborná komunikace a poradenství v oblasti zdraví, vlivu zdraví, panelů, používání a veškeré nejasnosti hned objasní a vysvětlí. Panel ? Jedna z nejlepších investic do sebe a svého zdraví. Nejvíce vnímám příval ranní až dopolední energie, už takřka neznám ranní či dopolední nechuť. Ve dnech kdy je venku sychravo, zataženo tak panel skvěle nahradí slunce. Velký vliv jsem pocítil i na pokožce a to mnohonásobně menší výskyt akné. DOPORUČUJI !
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Moc děkujeme za velmi milou a obsáhlou recenzi! :) Velmi nás to potěšilo. Ať vám panel skvěle slouží i nadále!
Avatar autora | 16.4.2021
+ Naprosto skvělá služba, ve čtvrtek jsem objednala a v pátek bylo zboží doručeno.

Avatar autora (Administrátor) 10.5.2021
Děkujeme za hezkou recenzi!:) Udělala nám radost. Pokud bychom vám v budoucnu mohli s čímkoli dále poradit, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Adrien, MITO LIGHT
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz