Hodnocení obchodu

5,0 744 hodnocení
5
729x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Jozef Štulrajter | 25.6.2024
zatiaľ úplná spokojnosť
PD Avatar autora Pavlína Dokulilová | 24.6.2024
ŠŠ Avatar autora Štěpánka Šafránková | 24.6.2024
S obchodem jsem byla spokojena. Perfektní komunikace. Co jsem potřebovala, tak se dozvěděla. Doporučuji. Výrobek používám krátce, tudíž nemohu objektivně posoudit. Ale věřím, že jsem udělala při pořízení dobře.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 24.6.2024
Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, Štěpánko! Jsme moc rádi, že jste byla s naším obchodem spokojena a že vám komunikace s námi vyhovovala. :) Věříme, že budete s naším výrobkem spokojená a že splní vaše očekávání. Pokud budete mít jakékoliv další otázky nebo potřebujete pomoc, jsme tu pro vás. Děkujeme za doporučení a přejeme hodně zdraví a spokojenosti s naším produktem. :)
HO Avatar autora Hana Obrusníková | 18.6.2024
IB Avatar autora Irena Belovska | 12.6.2024
Y Avatar autora Ywetta | 12.6.2024
Nedavno jsem se rozhodlla poridit si, napisu to laicky - cervene svetlo… slychavam o jeho temer zazracnych ucincich a tak jsem zacala lustrovat po netu a ziskavat vic informaci o produktu a samozrejme i vhodneho prodejce… no a narazila jdem na firmu mitolight… na jejich strankach jsem nasla veskere potrebne informace, tak jsem si rovnou pristroj objednala. K memu prekvapeni uz druhy den byl doma, neuveritelna rychlost a samozrejme i vyborna a prijemna komunikace . Dekuji majitelum ci obchodnikum za skvely a rychly servis a samozrejme radost a uzitek , ktery nam panel prinasi a verim, ze jeste prinese..;-) Preji hodne spokojenych klientu . ;-)
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 14.6.2024
Moc děkujeme za vaši krásnou recenzi, Ywetto! Jsme rádi, že jste se rozhodla pro MITO LIGHT a že jste s našimi službami spokojená. Naším cílem je poskytovat nejen kvalitní produkty, ale také rychlý a příjemný zákaznický servis, a je skvělé slyšet, že se nám to daří. :) Pokud budete mít jakékoliv další otázky nebo potřebujete poradit s používáním, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám s čímkoli poradíme.
T Avatar autora Tomáš | 11.6.2024
Velká spokojenost, rychlé dodání, skvělá komunikace, panel skvěle pomohl na pozánětlivý stav plic po prodělání covidu, kterého jsem se nemohl zbavit několik měsíců. Již za několik dní používání panelu velké zlepšení, za cca 10 dní plíce čisté.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 12.6.2024
Dobrý den Tomáši, mockrát děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme velice rádi, že jste s našimi produkty spokojen. Těší nás, že naše komunikace splnila vaše očekávání a že panel MITO LIGHT® pomohl zlepšit váš stav po prodělaném covidu již během několika dní. To je vážně skvělá zpětná vazba! Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás. :)
TB Avatar autora Tomáš Beňo | 7.6.2024
Avatar autora Jana Žižková | 7.6.2024
ŠV Avatar autora Štefan Valigurský | 6.6.2024
Tento panel Expert 3.0 , který zmiňujete je v pořadí druhým produktem tohoto druhu, který jsem zakoupil. Je určen jako dárek naší dceři . První kus je u nás v používání od února 2023. Jediným krátkodobým problémem byla ulomena západka v kladce, co ale velice promptně vyřešila zasláním nového a robustnějšího kusu /nejspíš podle věku na fotce/ slečna Jitka . Je to zaměstnankyně, které je potřeba si vážit a patřičně ji ohodnotit. Už jenom objednávka druhého kusu je vyjádřením spokojenosti s výrobkem
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 7.6.2024
Děkujeme vám mnohokrát za krásné hodnocení, Štefane! :) Jsme moc rádi, že jste spokojený s naším panelem a že jste se rozhodl zakoupit další kus jako dárek pro vaši dceru. Věříme, že z něj měla velikou radost a že celé vaší rodině přinese mnoho pozitivních benefitů. :) Omlouváme se za krátkodobý problém se západkou v kladce a jsme velice rádi, že jsme vše mohli rychle vyřešit zasláním nového, robustnějšího kusu. Děkujeme také za pozitivní hodnocení práce slečny Jitky. :) Pokud budete potřebovat jakoukoli další pomoc radu, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás! ♥
ZH Avatar autora Zuzana Hradílková | 1.6.2024
Objednání a doprava v pořádku, následná komunikace taky, trochu mi chybělo, že u výrobku nebyl návod jak se svítit, jakou intenzitu nastavit na různé partie a problémy, ale využila jsem možnost mailové komunikace s obchodem a ptala se. O výrobku jsem se dozvěděla při cestě do zahraničí, kde jsou trochu jiné pokyny k použití. Používám chvilku, tak nemohu hodnotit uplně učinek, pouze při svícení na obličej jsem měla pocit ulevy v oblasti očí, pracuju celý den na pc. Mám zkušenosti s jinou lampou tak věřím na učinky světla a s chutí používám.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 3.6.2024
Děkujeme vám za vaši recenzi, Zuzano! :) Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku. Omlouváme se, pokud vám u výrobku chyběl podrobný návod na použití a nastavení intenzity pro různé partie a problémy. Máte pravdu, že na internetu jsou informace o různých dávkách pro různé zdravotní problémy, ale z našeho pohledu zatím není dostatek vědeckých důkazů, kterými bychom se mohli řídit. Uvedeme příklad: Někdy je provedena studie na zdravotní problém a dávku světla a jsou prokázány pozitivní účinky. Na základě toho začnou lidé tuto dávku na daný zdravotní problém doporučovat, ale obvykle již nebyla studována, aby se zjistilo, zda by stejný účinek měla i vyšší/nižší dávka. S největší pravděpodobností by však pozitivní účinek měla i jiná dávka. Obecně platí, že když se provádějí studie na celých organismech nebo na lidech, ukazuje se opravdu široký rozsah dávkování s pozitivními účinky. Takže osobně bychom se přesným dávkováním příliš nezabývali, protože rozmezí efektivní dávky je velké. Z tohoto důvodu doporučujeme držet se našeho obecného doporučení, které uvádíme v manuálu a přizpůsobit terapii červeným světlem svým individuálním potřebám a reakcím. Vždy se snažíme co nejlépe poradit a jsme rádi, že jste nás kontaktovala. Velmi si vážíme vaší zpětné vazby a budeme pracovat na zlepšení, aby v manuálu bylo více informací. Je skvělé, že jste využila možnosti e-mailové komunikace s naším týmem a že jsme vám mohli pomoci. Jsme moc rádi, že již pociťujete úlevu v oblasti očí, zvláště když pracujete celý den na počítači. :) Pokud budete mít jakékoliv další otázky nebo potřebujete další rady, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás.
JK Avatar autora Jan Kalina | 29.5.2024
L Avatar autora Lucie | 28.5.2024
S obchodem jsem spokojená, vše proběhlo v pořádku, doporučuji.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 29.5.2024
Děkujeme za vaši skvělou recenzi, Lucie! Jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojená a že vše proběhlo dle vašich představ. :) Vašeho doporučení si moc vážíme, děkujeme! :) Pokud budete potřebovat s čímkoliv pomoci nebo poradit, jsme tu pro vás.
LP Avatar autora Lukas Pajma | 27.5.2024
Rychla doprava i checkout proces Produkt mam pomerne kratkou dobu na hodnoceni vysledku, ale zanet achilovky babicky vypada, ze odstupuje i po tech 14ti dnech pouzivani, pouziva produkt bulb. Vse zatim funguje v poradku Produkty, jak panel expert i bulb 4.0 kvalitou i zpracovanim vypadaji super. Floor stand je kvalitni. Appka, nova verze lepsi nez predchozi, ocenil bych connectivitu do apple health/ elonga aplikace, aby se dal sledovat dlohodoby vyvoj a stav organizmu
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 28.5.2024
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, Lukáši! Jsme moc rádi, že jste s našimi produkty spokojený. Vaše poznámky ohledně zlepšení aplikace a propojení s Apple Health/Elonga aplikací předáme našim vývojářům. Je skvělé slyšet, že babičce se díky používání našeho produktu bulb zlepšuje stav achilovky. Jsme také moc rádi, že jste spokojený s kvalitou našich produktů. :) Pokud budete mít jakékoli další podněty nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
JB Avatar autora Jozef Brindzak | 27.5.2024
Avatar autora Daniela Žižková | 26.5.2024
Vyborny produkt, skvela a pecujici komunikace. Doporucuji rozhodne.
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 27.5.2024
Danielo, děkujeme za vaši krásnou recenzi! :)Jsme moc rádi, že jste s naším produktem spokojená a oceňujete naši péči o zákazníky. Vaše doporučení nás velmi těší! ♥ Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás!
DD Avatar autora Dana Daňková | 17.5.2024
Čekala jsem s napsáním recenze pár týdnů, abych už opravdu moha vidět, zda už na sobě nějaký účinek pozoruji. Takže - koupila jsem žárovku MITO LIGHT® Bulb 4.0, a to kvůli momentálně se zhoršujícímu atopickému ekzému na rukou. Už po pár dnech (svítím si ráno a večer cca 10 minut na každou ruku) jsem zaznamenala zklidnění, ústup zánětu a zlepšení pokračuje pomalu ale jistě dále. Takže za mě jednoznačně super! Dcera si svítí na obličej a ramena, jelikož má akné a říká, že se jí také lepší...ale také říká, že pokud si jedem den nesvítí, je to akné zase horší. Samozřejmě si svítím i na obličej, abych využila "protistárnoucího" benefitu, tak ovšem nemohu účinek (zatím) posoudit. Objímku s klipsem budu jistě do budoucna řešit také, protože to držení je nepohodlné, ale s tím jsem předem počítala. Co mi ale úplně nevyhovuje, je nastavení různých frekvencí svícení přepínání tlačítka...pro mě trochu matoucí a nejsem si úplně jistá, zda mám vždy nastaveny obě světla dohromady, jak bych chtěla, protože vlastně chybí jakákoliv indikace, co zrovna svítí. Jinak ale nákupu rozhodně nelituji...ba naopak :)
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme mnohokrát za vaši detailní a pozitivní recenzi, Dano. :) Jsme rádi, že vidíte pozitivní účinky používání žárovky MITO LIGHT® Bulb 4.0 na váš atopický ekzém a že i vaše dcera zaznamenává zlepšení svého akné. Chápeme, že držení žárovky může být nepohodlné. Můžete použít jakoukoliv lampu nebo lustr, kde je závit typu E27, vstupní napětí AC 100-240 V a minimální příkon 18 W (Bulb 3.0 má příkon 17,5 W). Také je nutno ověřit velikost stínidla. Je třeba zvolit takovou lampu, u níž je stínidlo větší než průměr žárovky, což je 12,1 cm. Co se týče přepínání mezi různými režimy svícení, vážíme si vašeho feedbacku. Režim, ve kterém žárovka svítí nejslaběji, je NIR (blízké infračervené spektrum). Poté následuje režim RED + NIR (obě spektra současně) a poté už jen RED (jen červené). Přikládám také snímek obrazovky z návodu. Režimy jsou tedy následující: 1. RED + NIR, 2. RED a 3. NIR. Tyto módy se po sobě takto opakují pořád dokola. Pokud tedy nevíte na jakém režimu jste, stačí přepnout na režim NIR, který je viditelně nejslabší a hned po něm následuje vždy režim RED + NIR. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro vás! :) Ať vám i dceři terapie červeným světlem skvěle slouží!
JP Avatar autora Jana Penickova | 16.5.2024
velmi spokojena ,vse v poradku , vyborna komunikace
JL Avatar autora Jitka, MITO LIGHT (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme za vaši skvělou recenzi, Jano! Jsme moc rádi, že jste byla s našimi službami spokojena a že vše proběhlo v pořádku. Vaše pochvala nás opravdu moc těší. :) Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další otázky, jsme tu pro vás. :)
JT Avatar autora Jaromír Täuber | 9.5.2024
ML Avatar autora Martina Loudilová | 9.5.2024
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz