Hodnocení obchodu

5,0 715 hodnocení
5
700x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
RJ Avatar autora Roland Jahna | 16.5.2022
Profi služby
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 16.5.2022
Rolande, děkujeme moc za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen. V případě jakýchkoli dotazů jsme vám k dispozici. :)
Avatar autora Tomáš Čižmář | 13.5.2022
MK Avatar autora Michal Kletečka | 9.5.2022
Zcela upřímně... Vůbec jsem tomu nevěřil. Kamarád mi o tom říkal že to má a že to používá. Já mu na to řekl, že si myslím že je to blbost. Nicméně koukl jsem na to a vidím, že je možnost vrácení peněz do 30ti dnů. Tak si říkám: "Ok, tak to teda zkusím a pak to vrátím". Objednal jsem "MITO LIGHT® Bulb 3.0" a za pár dní mi to přivezlo PPL. Už po pár dnech užívání jsem zjistil, že pleť na obličeji je úplně krásně jemná na dotek. A i malé záněty ze cvičení (například v koleni, loktu) se hojí rychleji. A když mě bolí koleno (ze cvičení, přetížení vazů např) a prosvítím ho, tak po 10ti minutách přestane bolet. Každé ráno si svítím cca 15min na obličej a skvěle mě to probudí. A pak i všude možně jak je potřeba. Takže závěrem: Koupil jsem si to s tím, že to do 30ti dnů vrátím, ale rozhodl jsem si světlo nechat. Ani si bez toho už nechci představit život :)
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 9.5.2022
Michale, velice si vážíme vaší podrobné recenze! Jsme opravdu rádi, že vás žárovka Bulb 3.0 svými účinky překvapila a že pozorujete tolik pozitivních efektů. Pokud budete potřebovat jakoukoli radu, jsme vám k dispozici. :)
JK Avatar autora Josef Kracík | 7.5.2022
ŠS Avatar autora Štěpán Sláma | 6.5.2022
P Avatar autora Petr | 2.5.2022
T Avatar autora Tomáš | 2.5.2022
S panelem jsem spokojen, splnil očekávání, při ranní studené sprše cítím více tělo, pozoruji rychlejší růst vlasů a vousů, po použití cítím nával energie a dobrou náladu
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 2.5.2022
Tomáši, vaše spokojenost nám dělá velkou radost, děkujeme za recenzi! :) V případě jakýchkoli dotazů se na nás můžete kdykoli obrátit.
DC Avatar autora DUSAN CIZMARIK | 30.4.2022
ES Avatar autora Erich Smák | 29.4.2022
Bez výhrad , rýchle doručenie .
AS Avatar autora Aneta Skočovská | 29.4.2022
IB Avatar autora Ivana Bendova | 24.4.2022
Spolupráce výborná, obchod doporučuji.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 25.4.2022
Ivano, moc vám děkujeme za doporučení! Jsme rádi, že jste spokojena. Pokud budete potřebovat s něčím poradit, můžete se na nás kdykoli obrátit.
Avatar autora Bořivoj Čekal | 21.4.2022
KM Avatar autora Klára Markuciová | 21.4.2022
MB Avatar autora Miroslav Bílek | 20.4.2022
expresné doručenie
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 21.4.2022
Miroslave, jsme rádi, že jste byl s rychlostí doručení spokojen! :) Děkujeme za pozitivní hodnocení. Pokud budete potřebovat nějakou radu, jsme tu pro vás.
A Avatar autora Anna | 18.4.2022
Rychlé dodání, skvělá kvalita. Již po krátké době používání sleduji změny. Moc děkuji
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 19.4.2022
Anno, moc vám děkujeme za hezkou recenzi. Jsme opravdu rádi, že jste spokojena a že již pozorujete pozitivní změny. Pokud budete potřebovat jakoukoli radu, můžete se na nás obrátit.
IP Avatar autora Ilona Prouzová | 11.4.2022
Jsem spokojená, rychlé dodání zboží.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 12.4.2022
Ilono, moc si vážíme vaší pozitivní recenze! Vaše spokojenost nás moc těší. V případě jakýchkoli dotazů jsme tu tu pro vás.
AH Avatar autora Aleš Hujík | 11.4.2022
O Avatar autora Ondřej | 8.4.2022
Každé ráno po probuzení u panelu sedím 10min zepředu a 10min zezadu, každý večer po posilovně 10min na trénovanou partii. Svaly po intenzivním tréninku pak tolik nebolí a ranní meditace jsou více zajímavé. Holky které se mnou randí to taky milují, rudé světlo působí fakt příjemně. Mito Light panel tak zlepšuje kvalitu mého jak sportovního, tak milostného života.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 12.4.2022
Ondro, děkujeme moc za vaši recenzi! Jsme moc rádi, že vám MITO LIGHT panel zlepšuje váš život rovnou v několika směrech. :) Pokud budete mít jakékoli dotazy, můžete nás kontaktovat.
KV Avatar autora Kristýna Voráčková | 7.4.2022
Bez panelu od Mitolight si jiz nedokazu predstavit bezne fungovani, protoze se stal nepostradatelnou soucasti meho zivota a zaroven i kazdodenni rutinou. Zlepsuje mi zivot v mnoha smerech. Pokud nekdo vahate, tak bezte urcite do toho, protoze nebudete litovat.
KL Avatar autora Karel, MITO LIGHT (Administrátor) 8.4.2022
Kristýno, opravdu nás těší, že jste s panelem MITO LIGHT spokojená a že vám zlepšuje život! Děkujeme moc za hezkou recenzi. :) V případě jakýchkoli dotazů jsme tu pro vás.
MM Avatar autora Michal Menšík | 29.3.2022
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz