Hodnocení obchodu

5,0 729 hodnocení
5
714x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Marie Vávrová | 21.1.2022
Vše v pořádku :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.1.2022
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Marie!:)
ČM Avatar autora Čeněk Milota | 20.1.2022
S obchodem jsem absolutně spokojen. Přesto, že jsem výrobek objednával v době, kdy nebyl skladem, tak se obchod situaci snažil řešit. S výrobkem, byť při krátkém používání, maximální spokojenost.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.1.2022
Moc děkujeme, Čeňku, za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste spokojen.:)
J Avatar autora Jirka | 20.1.2022
Používáme MITO LIGT zatím týden, celá rodina. Nemůžu tedy objektivně hodnotit, nějaké výsledky. Ale za měsíc, nebo dva pošleme. :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.1.2022
Moc děkujeme, Jirko. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a budeme se těšit na vaši zpětnou vazbu, až budeme moct zhodnotit výsledky.:)
L Avatar autora Ladislav | 20.1.2022
Rychlá dodávka včetně přesné informace kdy bude případně produkt na skladě. Produkt mitolight biohacker 3. je proste masakr. Zlepseni libida mi prijde instantni, kuze na obliceji je takova hebsi a vypnutejsi, spankove hygiene davam opravdu hodne, ale u tohodle svetla doda energii na cely den (nemam vypinaky odpoledne), takze urcite lepsi spanek hodinky v mem pripade ukazuji cca +- 5% zlepseni :-) Trochu skoda ze neni vice prislusenstvi na zaveseni nebo polohovani, hodil by se i navod jak nejlele nastavit, aby osvitilo co nejvetsi plochu tela atd.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.1.2022
Ladislave, mockrát děkujeme za krásnou recenzi. Moc nás potěšila a jsme rádi, že vám Biohacker 3.0 pomáhá.:) Se zavěšením a možnostmi používání vám rádi poradíme. Neváhejte nám kdykoli zavolat na 735 333 997.
M Avatar autora Michal | 20.1.2022
Velká spokojenost. Jak s panelem, tak i s Vašim přístupem. Používání panelu se stalo mojí každodenní rutinnou. Děláte to moc dobře a přeji ať se daří.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.1.2022
Michale, moc děkujeme za skvělou recenzi a milá slova! Ať vám panel skvěle slouží i nadále.:)
Avatar autora | 20.1.2022
K Avatar autora Katarína | 15.1.2022
M Avatar autora miloslav | 7.1.2022
Lampa je OK, akorát jsem myslel, že bude mít nějaký úchyt a nebo menší stojam, Pořad to držet v ruce a nebo podkladat je dost otravné.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.1.2022
Miloslave, děkujeme mockrát za vaši zpětnou vazbu. Žárovku můžeme díky závitu E27 našroubovat do většiny lampiček, což může používání usnadnit. Zároveň také připravujeme klip s držákem, díky kterému bude používání ještě snazší.:) Věříme, že vám poté používání bude vyhovovat maximálně.
L Avatar autora Ludmila | 5.1.2022
Dobrý den, vzhledem k tomu, že panel si nejvíce chtěl koupit přítel, jsem nepočítala, že bych ho extra využila. Opak je pravdou. Máme ho docela krátkou dobu ale už pozoruji lepší spánek a dokonce i lepší probouzení. Dodání bylo rychle až jsme byli překvapeni a nejvíce na nás udělalo dojem promyšlení panelu , několik možností umístění (postavení, pověšení ..) a i to , že v případě dokoupení dalšího panelu se dají spojit. Takže mockrát děkujeme !
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 7.1.2022
Ludmilo, mockrát vám děkujeme za vaši nádhernou recenzi! Jsme moc rádi, že jste si k využití panelu našla cestu i vy. Těší nás vaše slova o promyšlenosti panelu.:) Pokud bychom vám v budoucnu mohli s čímkoli pomoci nebo poradit, jsme tu pro vás.
A Avatar autora Aleš | 4.1.2022
Musim potvrdit velkou rychlost dodani a dobrou komunikaci e-shopu. Jelikoz mam vyrobek zatim jen kratkiu dobu, hodnotit ho nebudu.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 4.1.2022
Aleši, děkujeme za hezkou recenzi a těší nás, že jste byl spokojený s naši rychlostí a komunikací.:)
FF Avatar autora Filip Freeman | 31.12.2021
Nejlepší a nejkvalitnějšíma infrapanely a žárovky na trhu. Ono to opravdu funguje! Dobrá práce! :-)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 31.12.2021
Moc děkujeme, Filipe, za skvělou recenzi! Moc nás potěšila.:)
Z Avatar autora Zbyšek | 29.12.2021
velká spokojenost, líbilo se mi osobní přání k nákupu (i když spletli jméno :-)), vše tak jak má být
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 31.12.2021
Moc vám děkujeme za milou recenzi, Zbyšku!:) A velmi se omlouváme, že jsme na vzkazu spletli jméno, to nás moc mrzí.
Avatar autora | 27.12.2021
J Avatar autora Jozef | 27.12.2021
Maximalna spokojnost aj ked uz momentalne existuje novsie modely obohatene o dalsie dva spektra a hlavne super ze tam je uz aj casovac
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Jozefe!:)
R Avatar autora Radek | 25.12.2021
Mega rychly doruceni, skvely. Pouzivam pro zacatek zarovku necely tyden a pocituji na sobe opravdu zmeny, jak na pleti, krasne hebka, pruzna, bez nejakych zanetlivych mist a akne, konecne ji nemam vysusenou, popraskanou ale take pocituji potlaceni mych bohuzel depresivnich stavu, uzkosti kterymi si ted prochazim. Opravdu jakoby vam mozek prepnul na jiny mod pouzivanim techto svetel..Zarovku budu musst asi brzy vymenit za panel.. :) Diky Mitolight
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Radku, děkujeme za krásnou recenzi! Moc nás potěšila.:) Pokud vám budeme moct v budoucnu poradit s výběrem ideálního modelu panelu, neváhejte se nám kdykoli ozvat.:)
L Avatar autora Lukáš | 24.12.2021
Super e-shop, skvělý přístup ze strany obchodu, extrémně rychlé reakce na dotazy prostř. e-mailu. Kvalitní výrobky které opravdu fungují. Já cítil změnu už po pár dnech. za mě super a přeji mnoho dalších úspěchů :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Moc děkujeme, Lukáši, za skvělou recenzi!:) Ať vám naše produkty perfektně slouží!
D Avatar autora David | 23.12.2021
Nejlépe utracené peníze za poslední rok ! musím doporučit. Jen tak dál chlapy!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.12.2021
Davide, moc děkujeme za milou recenzi! Jsme moc rádi, že jste spokojený:)
A Avatar autora Alexander | 21.12.2021
výborný produkt, po tyzdni pouzivania som citil vyrazne zlepsenie mojej chronickej sinusitidy, celkovo sa cítim lepšie
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Moc děkujeme za skvělou recenzi, Alexander. Jsme rádi, že už cítíte pozitivní účinky a že vám náš produkt pomáhá. Pokud bychom vám mohli s čímkoli poradit nebo pomoci, kdykoli se nám ozvěte.:)
B Avatar autora Blanka | 20.12.2021
rychle vyřízená objednávka,rychlé dodání,vše naprosto v pořádku
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 21.12.2021
Moc děkujeme, Blanko. Těší nás, že vše proběhlo v pořádku.:)
Avatar autora | 20.12.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz