Hodnocení obchodu

5,0 76 hodnocení
5
76x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JE Avatar autora Jakub Erban | 12.4.2021
Naprosto báječný přístup k zákazníkům, velmi rychle dodání, bezpečně zabalené. Co je ale nejlepší, že jejich produkty opravdu fungují!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Jakube, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Opravdu nás moc potěšila a jsme rádi, že jste spokojený. Samozřejmě jsme vám kdykoli k dispozici pro případné dotazy.
MK Avatar autora Michaela Karbanova | 12.4.2021
Velice spokojena s rychlosti dodání a kvalitou produktu. Už vyhlížím další nákup ????
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Michaelo, moc děkujeme za vaši recenzi! :) Pokud bychom vám s dalším nákupem mohli jakkoli poradit, neváhejte nás kdykoli kontaktovat mailem, na sociálních sítích nebo telefonicky.
T Avatar autora Tera | 12.4.2021
5* !! :) * Komunikace s obchodem a podrobná aktualizace stavu objednávky * Rychlé a bezproblémové dodání * Zboží bezpečně zabaleno, aby se během přepravy nezničilo * Elegantní, kvalitní brýle na doma i do práce * Rozdíl, když je nosím a ne. Oči mám méně unavené a slzavé, doporučuji! :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc děkujeme za velmi milou a obsáhlou recenzi! :) Máme z ní velkou radost. Ať vám brýle skvěle slouží i nadále! :)
LV Avatar autora Lukáš Vacek | 11.4.2021
S tímto obchodem jsem velice spokojený vřele doporučuji.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Lukáši, děkujeme za vaši recenzi. Jsme vám samozřejmě stále k dispozici pro jakékoli případné dotazy.
SH Avatar autora Simona Hrochová | 11.4.2021
Obchod určitě doporučuji, brýle proti modrému světlu mi přišly velice rychle, tuším, že to bylo do tří dnů. Brýle jsou kvalitně vyrobené a jsem s nimi moc spokojená.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Simono, děkujeme za vaši recenzi a jsme moc rádi, že vám naše brýle vyhovují. :) Ať skvěle slouží i do budoucna!
Avatar autora Monika Švancarová | 11.4.2021
Jsem velice spokojená. Na radu svého kolegy jsem u MITO LIGHT objednala brýle proti modrému světlu. Nejdřív pro manžela a pak i pro sebe a svého kolegu. Jednak jsem s výrobkem velmi spokojená, i když je pravda, že jsem si na brýle chvíli musela zvykat. Ale především komunikace s obchodem zatím bezkonkurenční. Rychlé dodání, kvalita výrobku. Jde vidět, že to dělají srdcem.
Avatar autora | 11.4.2021
TM Avatar autora Tomas Mészáros | 9.4.2021
S kupou som nesmierne spokojny a v buducnosti si zakupim aj dalsie produkty. Rozhodne odporucam !
Avatar autora | 9.4.2021
+ Rychlé bezproblémové vyřízení, skvělá komunikace

Doporučujeme všemi deseti :)
Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Markéto, mockrát děkujeme za vaše krásné hodnocení. :) Doufáme, že vám naše produkty budou dělat dále radost, a pokud byste kdykoli cokoli potřebovala, jsme vám vždy k dispozici. Rádi s čímkoli pomůžeme. Karel, MITO LIGHT
Avatar autora | 8.4.2021
+ Rýchle dodanie, sympatická komunikácia
- Žiadne

Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Moc vám děkujeme za kladné hodnocení. :) Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem spokojen a jsme vám plně k dispozici pro případné budoucí dotazy. Karel, MITO LIGHT
C Avatar autora Cecilie | 7.4.2021
P Avatar autora PetrK | 1.4.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání a panel s brýlemi, co doopravdy pomohou. Podle Garmin trackování spánků jsem se občas dostal na 10 minut hlubokého spánku, někdy nebyl žádný. Teď jsem po měsíci používání brýlí a panelu na hodině a cítím se podstatně lépe. :-) Moc děkuji!
Avatar autora | 28.3.2021
+ Výborná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Honzo, moc děkujeme za pozitivní recenzi! :) Přejeme, ať vám naše produkty skvěle slouží a samozřejmě jsme vám kdykoli k dispozici, když budete cokoliv potřebovat. Karel, MITO LIGHT
Avatar autora | 25.3.2021
+ Dobrá a rychlá komunikace s obchodem

Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Jane, děkujeme za hezkou recenzi! :) Vaše spokojenost nás moc těší a jsme vám plně k dispozici pro případné budoucí dotazy. Adrien, MITO LIGHT
Avatar autora | 23.3.2021
+ Perfektní komunikace
+ Profesionální přístup

Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Moniko, mockrát děkujeme za vaše milá slova. :) Doufáme, že vám naše produkty budou dělat dále radost, a pokud byste kdykoli cokoli potřebovala, určitě se na nás obraťte. Rádi s čímkoli pomůžeme. Adrien, MITO LIGHT
Avatar autora | 22.3.2021
+ Rychlé dodání
+ Komunikace

Při výběru produktů skvěle poradili, následně od objednání po přípravu objednávky uběhlo jen pár hodin. Pozitivně hodnotím komunikaci, rychlost a přístup k zákazníkovi.
Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Petře, moc vám děkujeme za krásné hodnocení. Potěšilo nás. Ať vám naše produkty dále skvěle slouží a samozřejmě jsme vám kdykoli k dispozici, pokud byste cokoli potřeboval. Adrien, MITO LIGHT
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz