MITO LIGHT® na Big Summer Games 2021

Ve druhé půlce srpna, konkrétně 20.–22. 8. 2021, se v Českých Budějovicích odehrála jedna z největších fitness akcí - Big Summer Games 2021. Jednalo se o závody inspirované světovými CrossFit eventy, ve kterých poměřili své síly ti nejlepší atleti z různých kategorií. No a jak již pravděpodobně tušíte z názvu, tak MITO LIGHT® na takové skvělé akci rozhodně nemohlo chybět!

 

 

Závodní pole bylo opravdu nabité. Zúčastnilo se celkem přes 300 závodníků napříč 6 kategoriemi. Celý víkend byl zároveň plný zábavného doprovodného programu jako např. souboj v páce, vzpěračská exhibice, návštěva Karlose Vémoly, veřejný trénink Anabolic Horse a další.

  

 

Regenerační zóna pro sportovce

Sportovní výkony, které všichni závodníci předvedli, byly opravdu obdivuhodné, ale také velmi vyčerpávající. Právě proto jsme v našem stanu připravili regenerační světelnou zónu, kam atleti chodili načerpat sílu a energii mezi závody. Výherci kategorií si navíc odnesli různé produkty MITO LIGHT®. Zajímá vás, jak červené a blízké infračervené světlo dokáže podpořit sportovní výkon a zlepšovat regeneraci? Koukněte na článek "Zvyšování sportovního výkonu a podpora regenerace pomocí světla".

 

 

Navštívila nás také spousta diváků, kteří si mohli otestovat sílu fotobiomodulace doslova na vlastní kůži, prohlédnout si všechny naše produkty a zeptat se nás na jakékoliv otázky. Potěšil nás velký zájem všech závodníků i diváků, kteří nás na stánku navštívili a věříme, že se tam za rok společně snad opět potkáme!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz