Hodnocení obchodu

5,0 715 hodnocení
5
700x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora Marie Hazmuková | 19.2.2022
Tak já jsem spokojená a těší se z osvícení i kočenka, potvrzuje to svým předením. Tak za mě, cítím spoustu energie, takové celkové zklidnění, určitě to má vliv na psychiku. Také zklidnění dásní, které se občas nepříjemně přihlásí. Lampu mám týden, tak uvidím jaká budou další pozitiva. Také mě potěšilo, že je tu možnost lampu našroubovat místo běžného světla, tedy s uvedeným závitem. Děkuje a srdečně zdraví Marie.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Marie, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Máme velkou radost, že vy i vaše kočička jste spokojené.:)
Avatar autora Miroslav Škop | 18.2.2022
Jsem spokojený. Mohla by být hranatá. A oce il bych delší šňůru. Ale je to záře když svítí.:-). Mne se zdá že to funguje. Je to tak že se mi bolest časem vrátí, ale opravdu mi uleví kdyz si místo osvitim. Líbilo by se mi i pokud by byli žárovky tvořené jen blízkým spektrem a zarovky tím červeným. Osobně potřebuji více prohrivat do hloubky. Je to hezký výrobek.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Miroslave, moc děkujeme za hezkou zpětnou vazbu. Vaše připomínky určitě zařadím do naší databáze, abychom se nad nimi zamysleli při vývoji nových produktů.
ZZ Avatar autora Zuzana Zacharova | 18.2.2022
JD Avatar autora Juraj Dvonč | 17.2.2022
Dokonala komunikacia, kompletne balenie, rychle dodanie, dostupne informacie o pouzivani, vyhodach.. dakujeme
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Juraj, děkujeme za vaši skvělou zpětnou vazbu! Moc nás potěšila.
Avatar autora Marcela Šomková | 17.2.2022
Vstřícný přístup, rychlé vyřízení objednávky.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Marcelo, moc děkujeme za vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená.
MH Avatar autora Miroslav Hubáček | 17.2.2022
VS Avatar autora Vratislav Stellner | 17.2.2022
JH Avatar autora Jakub Hartl | 17.2.2022
M Avatar autora Maja | 17.2.2022
Rýchlosť dodania, perfektný prístup obchodu - osobné poďakovanie. Výrobky vyskúšané, veľká spokojnosť.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Maja, moc děkujeme za vaše milá slova. Moc nás potěšila.
SK Avatar autora Stanislava Keclíková | 17.2.2022
100% spokojenost
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Stanislavo, moc děkujeme za pěknou recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena.
PK Avatar autora Petr Kopecky | 17.2.2022
Úžasný produkt s mnoha benefity na celkové zdraví a životní pohodu! Energie, a celková vitalita jsou jen špičkou pomyslného ledovce. Navíc příjemné teplo krásně prohřeje tělo, takže i použití po ránu je více než příjemné. Je to investice, která se rozhodně vyplatí. Mohu doporučit!.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Moc děkujeme za krásnou recenzi, Petře! Moc nás těší, že jste s produktem spokojený. Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
ID Avatar autora Ivana Dunková | 17.2.2022
Jsem velmi spokojena
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Ivano!:)
Avatar autora Libuše Šolcová | 17.2.2022
EK Avatar autora Eva Kovářová | 14.2.2022
TK Avatar autora Tereza Koubová | 14.2.2022
Byl to dárek pro přítele, je spokojený. Brýle jsou lehké, příjemně padnou. Komunikace obchodu také naprosto v pořádku.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 15.2.2022
Terezo, moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi!:)
PH Avatar autora Petr Hess | 14.2.2022
Dobrý den, s panelem jsem spokojený;) Jsem s ním velmi spokojený! Manuál je dostačující a nemám nikde problém, jak správně panel používat. Jediné, co mi chybí je mobilní stojánek na kolečkách:( Opřený panel o skříň / zeď je dost nepraktické:( a snižuje to zážitek z produktu.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 14.2.2022
Petře, moc vám děkujeme za milou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s panelem spokojený. Doufám, že vás potěším, jelikož zrovna mobilní stojany na kolečkách jsme nedávno přidali do naší nabídky.:) Najdete je zde: https://www.mitolight.cz/stojany/
Avatar autora | 12.2.2022
ED Avatar autora Eva Dudková | 11.2.2022
Naprosto unikátní prostředek pro zlepšení zdraví! Za což Vám patří velký dík!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Evo, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Moc nás potěšila.
VZ Avatar autora Veronika Zahálková | 11.2.2022
PN Avatar autora Petr Nasler | 10.2.2022
Rychlé vyřízení objednávky, všem doporučuji, panel jede každý den...
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Moc děkujeme, Petře. Jsme rádi, že jste spokojený. Pokud bychom mohli v budoucnu s čímkoli pomoci, neváhejte se kdykoli ozvat.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz