Hodnocení obchodu

5,0 729 hodnocení
5
714x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
VS Avatar autora Vratislav Stellner | 17.2.2022
JH Avatar autora Jakub Hartl | 17.2.2022
M Avatar autora Maja | 17.2.2022
Rýchlosť dodania, perfektný prístup obchodu - osobné poďakovanie. Výrobky vyskúšané, veľká spokojnosť.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Maja, moc děkujeme za vaše milá slova. Moc nás potěšila.
SK Avatar autora Stanislava Keclíková | 17.2.2022
100% spokojenost
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Stanislavo, moc děkujeme za pěknou recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena.
PK Avatar autora Petr Kopecky | 17.2.2022
Úžasný produkt s mnoha benefity na celkové zdraví a životní pohodu! Energie, a celková vitalita jsou jen špičkou pomyslného ledovce. Navíc příjemné teplo krásně prohřeje tělo, takže i použití po ránu je více než příjemné. Je to investice, která se rozhodně vyplatí. Mohu doporučit!.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Moc děkujeme za krásnou recenzi, Petře! Moc nás těší, že jste s produktem spokojený. Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli pomoci, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
ID Avatar autora Ivana Dunková | 17.2.2022
Jsem velmi spokojena
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 22.2.2022
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Ivano!:)
Avatar autora Libuše Šolcová | 17.2.2022
EK Avatar autora Eva Kovářová | 14.2.2022
TK Avatar autora Tereza Koubová | 14.2.2022
Byl to dárek pro přítele, je spokojený. Brýle jsou lehké, příjemně padnou. Komunikace obchodu také naprosto v pořádku.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 15.2.2022
Terezo, moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi!:)
PH Avatar autora Petr Hess | 14.2.2022
Dobrý den, s panelem jsem spokojený;) Jsem s ním velmi spokojený! Manuál je dostačující a nemám nikde problém, jak správně panel používat. Jediné, co mi chybí je mobilní stojánek na kolečkách:( Opřený panel o skříň / zeď je dost nepraktické:( a snižuje to zážitek z produktu.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 14.2.2022
Petře, moc vám děkujeme za milou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s panelem spokojený. Doufám, že vás potěším, jelikož zrovna mobilní stojany na kolečkách jsme nedávno přidali do naší nabídky.:) Najdete je zde: https://www.mitolight.cz/stojany/
Avatar autora | 12.2.2022
ED Avatar autora Eva Dudková | 11.2.2022
Naprosto unikátní prostředek pro zlepšení zdraví! Za což Vám patří velký dík!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Evo, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Moc nás potěšila.
VZ Avatar autora Veronika Zahálková | 11.2.2022
PN Avatar autora Petr Nasler | 10.2.2022
Rychlé vyřízení objednávky, všem doporučuji, panel jede každý den...
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Moc děkujeme, Petře. Jsme rádi, že jste spokojený. Pokud bychom mohli v budoucnu s čímkoli pomoci, neváhejte se kdykoli ozvat.
EP Avatar autora Eva Pokorná | 10.2.2022
Rychle a bezproblemove dodani. S brylemi jsem spokojena.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Evo, moc děkujeme za vaši pozitivní recenzi!
A Avatar autora Angi | 10.2.2022
Rýchle dodanie, kvalitné služby aj produkty...
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 11.2.2022
Angi, moc vám děkujeme za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora František Čelko | 8.2.2022
Velice
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 8.2.2022
Moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, Františku!
MV Avatar autora Monika Veselá | 6.2.2022
Jsem velmi spokojená
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 8.2.2022
Moniko, moc děkujeme za vaše milá slova. Jsme rádi, že jste byla spokojená.
VK Avatar autora Vlasta Královcová | 5.2.2022
Ano.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 8.2.2022
Děkujeme vám za pozitivní recenzi, Vlasto.
MM Avatar autora Miloš Majer | 4.2.2022
Super přístup , jednání a komunikace. Rychlé dodání s osobním poděkováním . Nemám slov , to se dneska moc nevidí.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 8.2.2022
Miloši, děkujeme za vaši krásnou zpětnou vazbu! Moc nás potěšila.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz