Hodnocení obchodu

5,0 715 hodnocení
5
700x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.4.2021
LJ Avatar autora Lenka Jelínková | 26.4.2021
jsem velmi spokojená, rychlá dodávka, zboží je kvalitní
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Lenko, jsme moc rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená, a děkujeme za vaši milou recenzi.
J Avatar autora Jiřina | 26.4.2021
Příjemná a rychlá komunikace. Kvalitní produkt, rychlá doprava.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za vaši recenzi, Jiřino. Pokud bychom vám mohli v budoucnu s čímkoli poradit nebo pomoct, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
Avatar autora | 26.4.2021
LG Avatar autora Ladislav Gryč | 26.4.2021
Výborná komunikace s e-shopem. Milý a profesionální přístup. Brýle jsou kvalitní,hezky zpracované a příjemně se nosí. Mohu doporučit každému.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Moc děkujeme za milou recenzi, Ladislave. Těší nás, že jste s brýlemi spokojený a věříme, že vám i nadále budou skvěle sloužit!
Avatar autora Marek Švec | 23.4.2021
S nákupem v tomto obchodě jsem naprosto spokojen. +kvalitní produkt +rychlá doprava +přístup k zákazníkům.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Marku, děkujeme za vaši recenzi. Máme velkou radost, že jste s nákupem u nás byl spokojený. Ať vám naše produkty skvěle slouží!
Avatar autora | 22.4.2021
JZ Avatar autora Jakub Zadražil | 21.4.2021
Skvělý!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi, Jakube!:)
Avatar autora | 21.4.2021
L Avatar autora Luboš | 21.4.2021
S nákupem jsem spokojený, kvalitní výrobek, rychlé dodání. Doporučuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Luboši, děkujeme za vaši recenzi! Máme radost, že jste s nákupem u nás byl spokojený.
Avatar autora | 18.4.2021
Avatar autora | 17.4.2021
Pohledově i na dotek se jedná o kvalitní výrobek. Brýle patří přítelkyni a na menší obličej super, pro muže jsou však malé. Uvítal bych stejný model ve větší variantě a stejně tak bych uvítal i celo-zakrývající brýle typu tron od Brainmarket. A udělejte je prosím zase o něco větší. Jelikož trony mám já a po pár minutách mě tlačí tak, že jsou nenositelné. Rád bych nakoupil znovu, ale aktuálně bohužel nemám z čeho vybrat.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za vaši recenzi! Předtím jsme se nikdy nesetkali s tím, že by nám někdo z mužů reportoval, že jsou jim brýle malé, ale určitě to bereme na vědomí a zkusíme to do budoucna vyřešit tak, abychom mohli nabízet brýle na více velikostí hlavy. :) Celo-zakrývající brýle zatím neplánujeme, jelikož jsme zatím nepřišli na to, jak je udělat pohodlné a alespoň trochu hezky vypadající. Právě u celo-zakrývajících brýlích, které na CZ trhu nyní jsou, máme od lidí informace, že po chvíli nošení "tlačí" do hlavy a nejsou dlouhodobě pohodlné. Rádi bychom to vyřešili po svém a udělali někdy tento typ pohodlný a alespoň trochu vkusně vypadající. Doufám, že se nám to povede. Ještě jednou děkujeme za vaši zpětnou vazbu, moc nám pomohla.
G Avatar autora George | 17.4.2021
DOPORUČUJI ! Základem jsou podložené informace, a to tu najdete. Ke každému benefitu co MITOLIGHT nabízí je odkaz na studii. Výborná komunikace a poradenství v oblasti zdraví, vlivu zdraví, panelů, používání a veškeré nejasnosti hned objasní a vysvětlí. Panel ? Jedna z nejlepších investic do sebe a svého zdraví. Nejvíce vnímám příval ranní až dopolední energie, už takřka neznám ranní či dopolední nechuť. Ve dnech kdy je venku sychravo, zataženo tak panel skvěle nahradí slunce. Velký vliv jsem pocítil i na pokožce a to mnohonásobně menší výskyt akné. DOPORUČUJI !
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Moc děkujeme za velmi milou a obsáhlou recenzi! :) Velmi nás to potěšilo. Ať vám panel skvěle slouží i nadále!
Avatar autora | 16.4.2021
+ Naprosto skvělá služba, ve čtvrtek jsem objednala a v pátek bylo zboží doručeno.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za hezkou recenzi!:) Udělala nám radost. Pokud bychom vám v budoucnu mohli s čímkoli dále poradit, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Adrien, MITO LIGHT
J Avatar autora Jakub | 15.4.2021
S nákupem jsem naprosto spokojený. Mohu jen doporučit.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Jakube! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojený.
AB Avatar autora Adam Blahák | 15.4.2021
Úplná pecka :-)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Děkujeme, Adame! Ať vám naše produkty skvělé slouží!
AP Avatar autora Anna Procházková | 15.4.2021
Skvělá komunikace s prodávajícím, rychlé dodání. Mohu vřele doporučit.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc vám děkujeme za milou recenzi. Pokud bychom vám mohli jakkoli dále pomoct nebo poradit, neváhejte se na nás obrátit.
Avatar autora | 14.4.2021
+ Rychle dodanie
+ Vyborna komunikacia

Avatar autora (Administrátor)
Moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení! :) Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem ve všech směrech spokojen a jsme vám plně k dispozici pro případné budoucí rady a dotazy. Karel, MITO LIGHT
TV Avatar autora Tomáš Valečka | 14.4.2021
Jsem velmi spokojený
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Tomáši, děkujeme za vaši recenzi! Moc nás to těší.
JE Avatar autora Jakub Erban | 12.4.2021
Naprosto báječný přístup k zákazníkům, velmi rychle dodání, bezpečně zabalené. Co je ale nejlepší, že jejich produkty opravdu fungují!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Jakube, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Opravdu nás moc potěšila a jsme rádi, že jste spokojený. Samozřejmě jsme vám kdykoli k dispozici pro případné dotazy.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz