Hodnocení obchodu

5,0 729 hodnocení
5
714x
4
6x
3
4x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.4.2021
JZ Avatar autora Jakub Zadražil | 21.4.2021
Skvělý!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za pozitivní recenzi, Jakube!:)
Avatar autora | 21.4.2021
L Avatar autora Luboš | 21.4.2021
S nákupem jsem spokojený, kvalitní výrobek, rychlé dodání. Doporučuji
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Luboši, děkujeme za vaši recenzi! Máme radost, že jste s nákupem u nás byl spokojený.
Avatar autora | 18.4.2021
Avatar autora | 17.4.2021
Pohledově i na dotek se jedná o kvalitní výrobek. Brýle patří přítelkyni a na menší obličej super, pro muže jsou však malé. Uvítal bych stejný model ve větší variantě a stejně tak bych uvítal i celo-zakrývající brýle typu tron od Brainmarket. A udělejte je prosím zase o něco větší. Jelikož trony mám já a po pár minutách mě tlačí tak, že jsou nenositelné. Rád bych nakoupil znovu, ale aktuálně bohužel nemám z čeho vybrat.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Děkujeme za vaši recenzi! Předtím jsme se nikdy nesetkali s tím, že by nám někdo z mužů reportoval, že jsou jim brýle malé, ale určitě to bereme na vědomí a zkusíme to do budoucna vyřešit tak, abychom mohli nabízet brýle na více velikostí hlavy. :) Celo-zakrývající brýle zatím neplánujeme, jelikož jsme zatím nepřišli na to, jak je udělat pohodlné a alespoň trochu hezky vypadající. Právě u celo-zakrývajících brýlích, které na CZ trhu nyní jsou, máme od lidí informace, že po chvíli nošení "tlačí" do hlavy a nejsou dlouhodobě pohodlné. Rádi bychom to vyřešili po svém a udělali někdy tento typ pohodlný a alespoň trochu vkusně vypadající. Doufám, že se nám to povede. Ještě jednou děkujeme za vaši zpětnou vazbu, moc nám pomohla.
G Avatar autora George | 17.4.2021
DOPORUČUJI ! Základem jsou podložené informace, a to tu najdete. Ke každému benefitu co MITOLIGHT nabízí je odkaz na studii. Výborná komunikace a poradenství v oblasti zdraví, vlivu zdraví, panelů, používání a veškeré nejasnosti hned objasní a vysvětlí. Panel ? Jedna z nejlepších investic do sebe a svého zdraví. Nejvíce vnímám příval ranní až dopolední energie, už takřka neznám ranní či dopolední nechuť. Ve dnech kdy je venku sychravo, zataženo tak panel skvěle nahradí slunce. Velký vliv jsem pocítil i na pokožce a to mnohonásobně menší výskyt akné. DOPORUČUJI !
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 27.4.2021
Moc děkujeme za velmi milou a obsáhlou recenzi! :) Velmi nás to potěšilo. Ať vám panel skvěle slouží i nadále!
Avatar autora | 16.4.2021
+ Naprosto skvělá služba, ve čtvrtek jsem objednala a v pátek bylo zboží doručeno.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za hezkou recenzi!:) Udělala nám radost. Pokud bychom vám v budoucnu mohli s čímkoli dále poradit, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Adrien, MITO LIGHT
J Avatar autora Jakub | 15.4.2021
S nákupem jsem naprosto spokojený. Mohu jen doporučit.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc děkujeme za hezkou recenzi, Jakube! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojený.
AB Avatar autora Adam Blahák | 15.4.2021
Úplná pecka :-)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Děkujeme, Adame! Ať vám naše produkty skvělé slouží!
AP Avatar autora Anna Procházková | 15.4.2021
Skvělá komunikace s prodávajícím, rychlé dodání. Mohu vřele doporučit.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc vám děkujeme za milou recenzi. Pokud bychom vám mohli jakkoli dále pomoct nebo poradit, neváhejte se na nás obrátit.
Avatar autora | 14.4.2021
+ Rychle dodanie
+ Vyborna komunikacia

Avatar autora (Administrátor)
Moc vám děkujeme za pozitivní hodnocení! :) Jsme velice rádi, že jste byl s nákupem ve všech směrech spokojen a jsme vám plně k dispozici pro případné budoucí rady a dotazy. Karel, MITO LIGHT
TV Avatar autora Tomáš Valečka | 14.4.2021
Jsem velmi spokojený
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Tomáši, děkujeme za vaši recenzi! Moc nás to těší.
JE Avatar autora Jakub Erban | 12.4.2021
Naprosto báječný přístup k zákazníkům, velmi rychle dodání, bezpečně zabalené. Co je ale nejlepší, že jejich produkty opravdu fungují!
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Jakube, děkujeme za vaši krásnou recenzi! Opravdu nás moc potěšila a jsme rádi, že jste spokojený. Samozřejmě jsme vám kdykoli k dispozici pro případné dotazy.
MK Avatar autora Michaela Karbanova | 12.4.2021
Velice spokojena s rychlosti dodání a kvalitou produktu. Už vyhlížím další nákup ????
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Michaelo, moc děkujeme za vaši recenzi! :) Pokud bychom vám s dalším nákupem mohli jakkoli poradit, neváhejte nás kdykoli kontaktovat mailem, na sociálních sítích nebo telefonicky.
T Avatar autora Tera | 12.4.2021
5* !! :) * Komunikace s obchodem a podrobná aktualizace stavu objednávky * Rychlé a bezproblémové dodání * Zboží bezpečně zabaleno, aby se během přepravy nezničilo * Elegantní, kvalitní brýle na doma i do práce * Rozdíl, když je nosím a ne. Oči mám méně unavené a slzavé, doporučuji! :)
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Moc děkujeme za velmi milou a obsáhlou recenzi! :) Máme z ní velkou radost. Ať vám brýle skvěle slouží i nadále! :)
LV Avatar autora Lukáš Vacek | 11.4.2021
S tímto obchodem jsem velice spokojený vřele doporučuji.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Lukáši, děkujeme za vaši recenzi. Jsme vám samozřejmě stále k dispozici pro jakékoli případné dotazy.
SH Avatar autora Simona Hrochová | 11.4.2021
Obchod určitě doporučuji, brýle proti modrému světlu mi přišly velice rychle, tuším, že to bylo do tří dnů. Brýle jsou kvalitně vyrobené a jsem s nimi moc spokojená.
AL Avatar autora Adrien, MITO LIGHT (Administrátor) 16.4.2021
Simono, děkujeme za vaši recenzi a jsme moc rádi, že vám naše brýle vyhovují. :) Ať skvěle slouží i do budoucna!
Avatar autora Monika Švancarová | 11.4.2021
Jsem velice spokojená. Na radu svého kolegy jsem u MITO LIGHT objednala brýle proti modrému světlu. Nejdřív pro manžela a pak i pro sebe a svého kolegu. Jednak jsem s výrobkem velmi spokojená, i když je pravda, že jsem si na brýle chvíli musela zvykat. Ale především komunikace s obchodem zatím bezkonkurenční. Rychlé dodání, kvalita výrobku. Jde vidět, že to dělají srdcem.
Avatar autora | 11.4.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz